NáS k tématu Obrana a bezpečnost

Není zapotřebí zavádět povinnou vojenskou službu, ale obnovit všeobecnou brannou výchovu. Obnovit dobrovolné spolky pod patronem Armády ČR

Obrana a bezpečnost je priorita každého státu, vnitřní i vnější. Je přímo spojena se spokojeností obyvatel národa a úrovní demokracie. Není řešením dnes tolik diskutované obnovení základní vojenské služby, díky tomu, že technický a technologický vývoj jde mílovými kroky, nejvíc ve vojenství. Pokud vyškolíme odborníka na zbraň, který odejde do zálohy, za rok bude jeho zbraň zastaralá. Každý musí sám chtít hájit svou zemi. Toho docílíme, když se bude občan cítit dobře a bude hájit vše, co má.

Netřeba zavádět povinnou vojenskou službu, ale obnovit všeobecnou brannou výchovu, a to ve všech stupních. Obnovit dobrovolné spolky pod patronem Armády ČR. Zájemci se zde mohou dobrovolně celoživotně vzdělávat ve vojenských oblastech. V neposlední řadě je zapotřebí jako základní krok zastavit hromadné zavírání a omezování provozu veřejných střelnic a odzbrojování řádných občanů tohoto národa. To společně se základem, kvalitní a profesionální armádou zaručí vysokou úroveň obrany a bezpečnosti země.