Žena v Karlových Varech pobodala tři malé děti, jedno zemřelo

Žena v Karlových Varech odpoledne pobodala tři malé děti. Jedno z nich na následky zranění zemřelo, další dvě skončily zraněné v nemocnici. Na případ upozornil server Deník.cz. Krajský policejní mluvčí Jakub Kopřiva řekl, že kriminalisté podezřelou ženu zadrželi. Podle informací ČTK šlo o matku dětí.

„Dnes kolem 16:00 došlo v Karlových Varech k násilnému trestnému činu, při kterém utrpěla jedna nezletilá osoba zranění neslučitelná se životem. Další dvě nezletilé osoby byly se svým zraněním převezeny do nemocnice,“ uvedl v  sobotu Kopřiva.

Kriminalisté nyní případ vyšetřují. „S ohledem na samotný počátek prověřování a probíhající úkony trestního řízení není možné poskytnout k případu žádné bližší informace,“ doplnil mluvčí. Útok podle informací Deníku nepřežilo tříleté dítě. Zřejmě šlo o sourozence.

Podle mluvčí nemocnice v Karlových Varech Markéty Singerové nemocnice přijala dvě zraněné děti ve věku šesti týdnů a pěti let. Mladší z nich bylo hospitalizováno na standardním dětském oddělení, starší převezli záchranáři letecky do nemocnice Motol v Praze. „S ohledem na policejní vyšetřování nebudeme sdělovat další informace,“ řekla Singerová.