Který finanční produkt je nejlepší? Hlasujte v soutěži Zlaté koruny

Praha – Soutěž Zlatá koruna rozjíždí další ročník hlasování o Cenu veřejnosti. Podpořte své oblíbené finanční produkty z oblasti bankovnictví, pojišťovnictví i investic. První nominační kolo startuje v pondělí 1. listopadu a probíhat bude až do března 2011. Do finále, které se uskuteční v příštím roce, postoupí 20 produktů s největším počtem nominací a z nich pak opět veřejnost svým hlasováním vybere konečného vítěze.

Hlas je možné dát jakémukoliv produktu z pestré škály konkurence na českém finančním trhu.Výsledky hodnocení v soutěži Zlatá koruna pomáhají veřejnosti snáze se orientovat v nabídce finančních produktů, motivují občany k tomu, aby se více zajímali o vlastnosti jednotlivých produktů a lépe porozuměli nabídkám finančních společností.

Pro svůj oblíbený produkt hlasujte na webu Zlaté koruny.

Kromě Ceny veřejnosti Zlatá koruna každoročně vyhlašuje také Cenu podnikatelů o nejlepší finanční produkty pro malé a střední podnikatele. Konečné výsledky obou anket budou známy v červnu 2011. V loňském 8. ročníku soutěže veřejnost nejvíce ocenila Internet Banku od GE Money Bank, podnikatelé pak svými hlasy poslali na první místo ankety mBusiness Konto od mBank.