Interiérový veletrh se zaměří na zateplení paneláků

Praha - V pražských Holešovicích dnes startuje už 23. ročník interiérového veletrhu Pragointerier New Design. V Průmyslovém paláci představí své výrobky řada renomovaných firem. Letošní novinkou je sekce sekce „panelový dům a byt“ zabývající se revitalizací domů a panelových bytů, přestavbami koupelen, nebo zateplovacímy systémy. Na výstavě bude rovněž vyhlášen nejlepší výrobek, vhodný do panelových domů.

Právě sekce Panelový dům a byt na sebe poutá pozornost. Akci totiž doprovází i odborná konference o energetické hospodárnosti a obnovitelných zdrojích. Hlavním tématem budou především pasivní domy. Mluvit se tu ale bude i o zateplování. Kromě odborníků se můžou zúčastnit třeba i bytová družstva i jednotlivci.

Firmy, které budou na veletrhu letos vystavovat, se navíc můžou zúčastnit soutěže. Její výsledky budou vyhlášeny na konci veletrhu. Jedinou podmínkou soutěže s příznačným názvem Top Panel 2011 je, aby byl výrobek vhodný pro panelový dům. Soutěžit se bude ve čtyřech kategoriích - vybavení interiéru, exteriér domu, služby a realizace.

Dnes začíná Pragointerier New Design (zdroj: ČT24)
Interiér
Zdroj: ČT24/FINEP