Nejklidnější Masters of Rock v historii končí

Vizovice - Největší tuzemský svátek tvrdé hudby přilákal víc než 20 tisíc lidí. Dnes festival Masters of Rock po čtyřech dnech ve Vizovicích končí. Podle policie se obešel bez větších problémů a mohl by tak patřit k těm nejklidnějším v historii.

V areálu likérky R. Jelínek ve Vizovicích se rozezněl již 11. ročník Masters of Rock, jeden z největších mezinárodních rockových open air festivalů v ČR. Ačkoli festival letošním ročníkem vstoupil do druhé dekády, je stále mladý a dynamický. Svátek nejtvrdší hudby nabídl celkem 70 kapel z 15 zemí. Pro některé to bylo jediné letošní evropské vystoupení.

Hlavní hvězdou večera byla metalová opera Avantasia, což je skoro tříhodinová show, kdy se na pódiu střídají pěvecké hvězdy jako například Michael Kiske (ex-Helloween, Unisonic), Eric Martin (Mr. Big), Bob Catley (Magnum) a další.

Kromě hudebních zážitků a setkání s oblíbenci při autogramiádách byly na festivalu připraveny i další zábavné programy a „atrakce“. Kromě exkurzí Likérky R. Jelínek s ochutnávkami a následném bungee jumpingu se letos poprvé mohli návštěvníci vyřádit v zábavní zóně Radegast Adrenalin Park. 

Končí nejklidnější Masters of Rock v historii (zdroj: ČT24)