TÉMA

SPORTISIMO

Policie odložila případ požáru obchodního domu v Mariánských Lázních. Viníka nenašla

Kriminalisté po měsících prověřování odložili případ požáru obchodního domu Tesco v Mariánských Lázních. Podle mluvčího karlovarské krajské policie Jakuba Kopřivy vyšetřovatelé nevypátrali konkrétního viníka. Policie pátrala po pachateli, který měl loni na konci prosince zapálit plastový kontejner, od kterého vzplála část obchodního komplexu. Požár poničil prodejnu a zboží, celková škoda dosáhla dvacet milionů korun.
8. 11. 2023|

Škoda po požáru obchodního domu v Mariánských Lázních je dle vyšetřovatelů 20 milionů

Škodu po požáru, který v pondělí v noci zasáhl část obchodního domu Tesco v Mariánských Lázních, vyšetřovatelé vyčíslili na dvacet milionů korun. Informoval o tom krajský policejní mluvčí Jakub Kopřiva. Policisté vyšetřují požár pro podezření z trestného činu obecného ohrožení z nedbalosti. Podle policie začalo hořet pravděpodobně v jednom z kontejnerů, který stál před prodejnou. Nikdo se nezranil.
27. 12. 2022|

V Ostravě vzniká nový logistický park. Už teď nabízí skoro tisícovku pracovních míst

V Ostravě-Hrušově pokračuje výstavba nového logistického parku. V areálu Contea Park Ostrava D1, který buduje developerská společnost Contera na někdejším brownfieldu, vzniklo už 950 pracovních míst. Plánovaná plocha je přibližně 151 tisíc metrů čtverečních průmyslových prostor, první dvě budovy zabírají více než 108 tisíc metrů čtverečních. Celkové náklady projektu přesáhnou 2,9 miliardy korun, dosud firma proinvestovala 1,9 miliardy, uvedli jednatelé Contery Dušan Kastl a Tomáš Jirků.
12. 10. 2022|