TÉMA

Michal Nesvadba

Dětem jsem řekl, že je čas, abych šel do školy a opustil školku, říká Nesvadba

Po čtyřiadvaceti letech odchází z dětského pořadu Kouzelná školka Michal Nesvadba. Poslední díl natáčel minulý týden na Kavčích horách, samotný pořad ale bude pokračovat se všemi dalšími účinkujícími. „Ve všem jsem už prostě stylizovaný, jsem Michal i venku na ulici s tím rozdílem, že nemám to žluté tričko,“ řekl v Interview ČT24.
26. 6. 2023|

Skončil jsem v šuplíku pro děti a jsem za to moc vděčný, ohlíží se za Kouzelnou školkou loučící se Nesvadba

Téměř čtvrt století bavil Michal Nesvadba dětské diváky v pořadu České televize Kouzelná školka. V jeho společnosti vyrostly dvě generace Čechů. Znají ho dnešní děti i jejich rodiče. Herec a moderátor, který na konci 90. let vystřídal na pozici průvodce pořadem svého otce Miloše Nesvadbu, končí.
27. 10. 2022|

Víc pohybu a smíchu a Lábus jako Jezevec Chrujda. Déčko představilo novinky

Začátkem školního roku vstoupí ČT :D do své jubilejní, desáté sezony. Pro nejmladší diváky si Déčko nově připravilo večerníček Jezevec Chrujda nebo zábavní lekce Smějeme se s Michalem. Chystají se i pokračování oblíbených pořadů, jako jsou Parta z garáže, Medvídkova poradna či Zvěd. Novinky nabídnou v září také weby Déčko.cz a ČT edu, v říjnu pak odstartuje celoroční soutěž SUPERJÁ! zaměřená na zdravý životní styl a pohyb.
24. 8. 2022|