TÉMA

JaSaN

Rozhovory se senátními kandidáty: obvod Opava

ČT24 připravila rozhovory s kandidáty do Senátu, kteří postoupili do druhého kola, a kteří tak mají reálnou šanci stát se zákonodárci v horní komoře parlamentu. Ve volebním obvodu Opava postoupil primátor města Tomáš Navrátil (ANO), který se utká s dosavadním senátorem Herbertem Paverou (TOP 09). Navrátil se nechtěl duelu zúčastnit, ČT24 tak mohla nabídnout rozhovor pouze s Paverou.
před 12 h hodinami|

Rozhovory se senátními kandidáty: obvod Prostějov

ČT24 připravila rozhovory s kandidáty do Senátu, kteří postoupili do druhého kola, a kteří tak mají reálnou šanci stát se zákonodárci v horní komoře parlamentu. Ve volebním obvodu Prostějov se utká František Jura z ANO s Pavlem Dopitou z SPD, který je na kandidátce SPD a Trikolory.
včera|

Rozhovory se senátními kandidáty: obvod Mladá Boleslav

ČT24 připravila rozhovory s kandidáty do Senátu, kteří postoupili do druhého kola, a kteří tak mají reálnou šanci stát se zákonodárci v horní komoře parlamentu. Ve volebním obvodu Mladá Boleslav postoupil poslanec Ondřej Lochman (STAN), utká se s lékařem Igorem Karenem (ANO).
24. 9. 2024|

Rozhovory se senátními kandidáty: obvod Praha 4

ČT24 připravila rozhovory s kandidáty do Senátu, kteří postoupili do druhého kola, a kteří tak mají reálnou šanci stát se zákonodárci v horní komoře parlamentu. Ve volebním obvodu Praha 4 se utká Jiří Drahoš (nestr.), navržený koalicí KDU-ČSL, ODS, STAN, Piráti a TOP 09, s Josefem Svobodou (za ANO).
23. 9. 2024|