Mrtvý muž ve Vyškově. Podle policie to mohla být vražda

Ve Vyškově v Dědické ulici leželo ráno tělo mrtvého muže. Na místo přijeli policisté i záchranná služba. Policie vyšetřuje případ zřejmě jako vraždu. Kriminalisté jsou na místě, zajišťují stopy.

Tělo mrtvého muže leželo v oploceném areálu firmy. „Od ranních hodin vyšetřujeme násilný trestný čin, který byl spáchán na muži. V současné chvíli na místě dokumentujeme, zajišťujeme stopy, získáváme informace, které prověřujeme. Skládáme mozaiku, co se mohlo stát,“ řekl policejní mluvčí Bohumil Malášek. Obětí se podle něj  stal muž středního věku. Pachatele se policii zatím nepodařilo vypátrat.

Na místo byli přivolaní i záchranáři. „Přijeli jsme na místo, muž ale už bohužel nejevil známky života,“ uvedla jejich mluvčí Michaela Bothová.

Policejní vyšetřování znamená omezení pro chodce i řidiče. „Chodník vedoucí kolem firmy je za policejní páskou, chodci musí přejít na druhou stranu. Protože jde také o frekventovanou silnici, projíždějící řidiči by měli zpomalit,“ popsala redaktorka Dominika Řebíková, která na místě zjišťovala, co se stalo.

Situaci na místě komentuje redaktorka Dominika Řebíková (zdroj: ČT24)