Česko nezůstane nepolíbené. Monstra Kiss se vrátí

Praha - Po třech letech od svého posledního koncertování u nás zahrnula americká skupiny Kiss zase Česko do zastávek svého turné. Kissáky naživo uvidí a uslyší jejich fanoušci 14. června příštího roku v pražské O2 areně.

Kiss od svého vzniku v roce 1973 prodali více než 100 milionů nosičů. A není to číslo konečné - letos vydali totiž své dvacáté studiové album nazvané Monster. Kromě nejnovější desky, kterou zpěvák Paul Stanley označil za „tutově největší vrchol všeho, co kapela doposud udělala“, ale připomenou na pražském koncertě i zásadní hity své dlouholeté kariéry.

Kapela známá svou jednoduchou a údernou hudbou na pomezí glam rocku a hard rocku, pomalovanými obličeji, divokými kostýmy a dalšími výstřelky v České republice hrála již několikrát. Poprvé v roce 1996, naposledy v roce 2010 v Praze a Ostravě na turné k tehdejšímu albu Sonic Boom.

V aktuální sestavě jsou kromě původních členů baskytaristy a zpěváka Genea Simmonse a kytaristy a zpěváka Paula Stanleyho kytarista Tommy Thrayer a bubeník Eric Singer. Vstupenky na jejich koncert budou v předprodeji od 22. listopadu.