Jeden z agresorů z D1 je zřejmě opět Trpišovský

Praha – Případ dvou agresivních řidičů z dálnice D1, o kterém v úterý informovala Česká televize, má první rozuzlení. Auta BMW a Aston Martin ohrožovala u Mirošovic okolí, když se agresivně předjížděla, navzájem zabržďovala až k zastavení a vše skončilo fackováním. Dnes se potvrdilo, že jedním z těchto řidičů je Aleš Trpišovský, kterého už dříve policie kvůli agresivní jízdě po D1 obvinila z pokusu o úmyslné ublížení na zdraví.

Policie začala případ řešit na základě trestního oznámení řidiče vozu Aston Martin, kterým měl být podle zjištění ČT právě Aleš Trpišovský. Policii měl ale popsat jen druhý incident, při kterém byl fyzicky napaden. „Na základě kamerových záznamů jsme zjistili, že řidič vozidla Aston Martin měl konflikt již před jednáním, kdy byl napaden,“ řekl ČT šéf dálničního oddělení policie Mirošovice Miloslav Čihák.

„Od té doby, co jste mě medializovali, jsem napadaný každý den. V podstatě každý den chodí lidi, plivou, nadávají, vůbec mě neznají,“ reagoval Trpišovský. K incidentu se ale odmítl vyjádřit. Aston Martin podle svých slov nemá. „K tomu se nebudu vyjadřovat,“ odpověděl na otázku, zda měl vůz půjčený.

Reportáž Richarda Samka (zdroj: ČT24)

Policie zatím nikoho neobvinila, trest ale hrozí i řidiči BMW, který Trpišovského fyzicky napadl.

Vydáno pod