Po zpěvačce Ivetě Bartošové se slehla zem

Praha - Policisté vyhlásili pátrání po Ivetě Bartošové. Mluvčí pražské policie Andrea Zoulová další informace k případu neuvedla, potvrdila pouze, že policisté sedmačtyřicetiletou zpěvačku hledají „na základě oznámení“. Server Tn.cz píše, že přítel Bartošové Josef Rychtář v pátek večer podal trestní oznámení na Zdeňka Macuru „kvůli únosu Ivety Bartošové“.

Macura ale serveru iDNES.cz řekl, že zpěvačka je v pořádku a že už mluvil s policií. Zoulová před polednem uvedla, že pátrání zatím odvoláno nebylo.

Rychtář se podle Tn.cz na policii obrátil poté, co Macura Bartošovou ve středu večer vyvedl z jejího domu a pak s ní odjel neznámo kam. Když policie Rychtářovo oznámení přijala, vyslala do Macurova domu v Líbeznicích kriminalisty. „Na místo přijely tři vozy státní policie a jeden vůz kriminálky. Policisté podnikatelův dům pročesávali zhruba půl hodiny,“ uvádí Tn.cz. 

IDNES.cz píše, že Bartošová ve středu opustila svůj dům v Uhříněvsi „se svým ctitelem Zdeňkem Macurou“. „Iveta moc nechce, abych mluvil s novináři, ale s policií jsem už mluvil. Zatím nechci prozrazovat, kde jsme. Když si policie vyžádá výpisy hovorů mezi mnou a Ivetou, tak bude jasné, jak to bylo,“ řekl Macura webu v telefonickém rozhovoru.