V Praze dnes začíná Autoshow

Praha - V Praze začíná 13. ročník mezinárodní motoristické výstavy Autoshow. Během čtyř dnů se na Výstavišti v Holešovicích představí 64 značek a uskuteční se zde 11 tuzemských premiér. Společně s Autoshow od 18. do 21. října probíhá i výstava nákladních vozidel, komunální techniky a karavanů Transped/Comma/Karavany.

V premiéře se objeví i nový Fiat 500, VW Tiguan nebo Peugeot 308.

Vedle nejprodávanějších značek aut výstava představí i luxusní vozy Bentley, sportovní Lamborghini nebo v premiéře značky Mosler a Artega. Škoda předvede novou Fabii Combi.

Nový vůz je nástupcem úspěšné první generace Fabie Combi, pro kterou se dosud rozhodlo více než 630.000 zákazníků. Výroba modelu první generace by měla skončit na přelomu letošního roku, kdy se počítá s náběhem výroby nové Fabie Combi.

Připraveny jsou opět i sekce Car&Audio Show, Veteran Show, Tuning&Racing a nově expozice dotýkající se bezpečnosti provozu.

V sobotu 20. října se na Bruselské cestě v areálu Výstaviště uskuteční populární Tuningsraz.

Poutavým doplňkem veletrhu bude i finále mistrovství ČR v automobilovém ozvučení EMMA Czech.

Allroad Show nenabídne jen pasivní pohled na „čtyřkolky“ a vše co k nim patří, ale umožní také jízdu s offroadem otestovat na vlastní kůži. Příležitost k tomu poskytne dráha, která je postavená v dolní části areálu Výstaviště.