Klip týdne: Citová zpověď Seleny Gomez

Poté, co se Selena Gomez stáhla na pár let do ústraní, přišla tento týden hned s dvojitou náloží novinek. Tou první je její otevřená citová zpověď ve skladbě Lose You To Love Me. Hned druhý den na to pak vydala taneční Look at Her Now.

Popová hvězdička, která svou kariéru v showbyznysu odstartovala původně jako herečka, plnila poslední roky titulní stránky časopisů především díky svému vztahu s kolegou z branže Justinem Bieberem. Jejich definitivní rozchod před dvěma roky ji však poznamenal natolik, že se na nějakou dobu stáhla víceméně do ústraní, aby se se svými citovými problémy vypořádala.

Jak se zdá, to se jí povedlo více než dobře. Své prožité emoce totiž – jak jinak – vložila do hudby a první plody jejího snažení si mohli fanoušci vychutnat tento týden hned dvakrát. V první skladbě s názvem Lose You To Love Me se zpěvačka vyznává z citového zmatku, který v posledních dnech prožívala, a otevřeně popisuje ztrátu milované osoby a bolest, jež přináší. Zároveň je však skladba o znovunalezení sebe samé. 

Na skladbě spolupracovala s kolegou a skladatelem Justinem Tranterem a svou dvorní skladatelkou Julií Michaelsovou, která v rozhovoru pro časopis Billboard přiznala, že skladba vznikla již na začátku roku na Valentýna.

„Mluvily jsme o věcech, které se odehrávaly v našich životech, a o věcech, které jsme chtěly překonat, a tak vzniklo Lose You To Love Me. Píseň je o tom, jak se odpoutat od toho, co vás drží zpět, abyste znovu našli svou vlastní hodnotu – tu vnitřní lásku k sobě.“ Autorkou jednoduchého černobílého vizuálu je pak Sophie Mullerová, která už s americkou zpěvačkou spolupracovala na videoklipu k songu Good For You. Samotné video má pár dní od svého zveřejnění na serveru YouTube již více než 64 milionů zhlédnutí. 

Druhá skladba Look at Her Now se naopak nese v tanečním duchu a je přirozeným pokračováním zpěvaččina vývoje. Obě skladby jsou pak předzvěstí chystaného nového alba, kterým chce dát Gomez najevo, že je v plné síle zpět. Datum jeho vydání však zatím oznámeno nebylo.

Selena Marie Gomezová (nepřechýleně Gomez, narozena 22. července 1992, Grand Prairie, Texas, USA) je americká herečka, zpěvačka a módní návrhářka, která je známá pro svou roli Alex Russo v Disney seriálu Kouzelníci z Waverly, který dvakrát obdržel Cenu Emmy. Následně také hrála v televizních filmech A zase jedna Popelka, Kouzelníci z Waverly Film a Program pro ochranu princezen. Ztvárnila také hlavní roli v divadelním filmu Ramona a Beezus a roku 2012 si zahrála ve filmu Spring Breakers.
Její kariéra se rozšířila i do hudebního průmyslu, stala se zpěvačkou a zakladatelkou popové kapely Selena Gomez & the Scene, která vydala již tři zlatě certifikovaná alba, Kiss & Tell, A Year Without Rain a When the Sun Goes Down, které vynesly tři platinově certifikované skladby, Naturally, Who Says a Love You Like a Love Song. Přispěla také k soundtrackům k filmům a seriálům Zvonilka, A zase jedna Popelka, Kouzelníci z Waverly a Na parket! po podpisu smlouvy s vydavatelstvím Hollywood Records. Momentálně má i svou vlastní modní značku Dream Out Loud, která se prodává v obchodech řetězce K-Mart v USA.
Dne 3. září 2009 se stala ambasadorkou UNICEF.

Zdroj: Wikipeda 

Selena Gomez
Zdroj: ČT24/FB Seleny Gomez