Oh, Ruby, nechtěj mi lásku brát…

Řím – Ruby se bude vdávat. Ústřední postava nedávné aféry italského premiéra Silvia Berlusconiho to prohlásila v rozhovoru pro italský deník La Repubblica. Svatba dívky, jež je dcerou marockých imigrantů žijících na Sicílii, bude za tři týdny v kostele. Jejím vyvoleným je 41letý majitel diskoték Luku Rizza. Po svatbě chce osmnáctiletá Ruby Rubacuori (Ruby lámající srdce), pravým jménem Karima El Mahrougová, pokračovat ve studiu a žít dál v Janově.

Premiér je vyšetřován kvůli údajným placeným intimním stykům s tehdy nezletilou Ruby a kvůli tomu, že zneužil postavení šéfa vlády, když zařídil, aby byla Ruby po zadržení za údajnou krádež propuštěna. Ruby si ohledně vyšetřování ministerského předsedy nedělá starosti a připomíná, že je jen svědkyně. Pokud jde o osud šéfa vlády, zdůraznila: „Nevím, je to jeho problém.“

Podle vyšetřování se Ruby účastnila Berlusconiho večírků pořádaných v jeho rezidencích s desítkami dalších mladých dívek. K dotazu na existenci údajného harému kolem Berlusconiho odpověděla: „Je sám a bojuje proti samotě, tak trochu jako jsem to dělala já. Zaplatila jsem, abych si získala lásku otce (poslala mu peníze, aby mu pomohla), Berlusconi zase (platil za) mladé dívky,“ řekla.

Ruby a Berlusconi shodně popřeli, že by spolu měli pohlavní styk. Oba prohlásili, že večírky byly zcela normální, rozhodně žádné orgie, jak se to vyšetřovatelé na základě některých odposlechů snaží prezentovat.

Karima El Mahrougová alias Ruby
Zdroj: AP Photo/Antonio Calanni
Vydáno pod