Dívka zavražděná v indickém Goa byla před smrtí surově napadena

Dillí - Pitva Češky zavražděné v indickém státě Goa prokázala surové násilí před její smrtí. Žena měla na těle celkem devatenáct ran, zabilo ji bodnutí nožem do krku. Policisté dívku našli v hotelovém pokoji ve středu. K vraždě se přiznal dívčin devatenáctiletý partner, který s ní cestoval. Teď mu podle českého konzulátu v Indii hrozí doživotí.

Mrtvou čtyřiadvacetiletou ženu našla policie v noci na středu v penzionu na pláži ve městě Kalangut ve státě Goa. Měla bodná zranění na hrudi a řeznou ránu na krku. K vraždě se týž den přiznal její devatenáctiletý partner, na něhož byla uvalena vazba. 

Indické úřady s pitvou vyčkaly do soboty, protože se kvůli ověření totožnosti zemřelé ženy obrátily na velvyslanectví České republiky v Dillí. Podle indických médií nelze spoléhat na identifikaci přítelem zavražděné, protože ten figuruje v případu jako hlavní podezřelý. 

Indický stát Goa
Zdroj: ČT24

Pitva se provedla v sobotu, sexuální útok se zatím neprokázal

Po příjezdu českého konzula byla v sobotu pitva provedena. Na těle mrtvé bylo podle The Times of India nalezeno 11, podle jiných médií až 19 zranění. Jedno z nich podle lékařů dokládá, že žena před smrtí prudce hlavou narazila na zeď. Smrtelné bylo bodnutí nožem do spodní části týla. Sexuální útok prokázán nebyl, ale s konečným závěrem lékaři čekají na výsledek laboratorních analýz. Ty by měly potvrdit i případné požití narkotik.