Kongres ODS nebude chybět na obrazovkách České televize

Praha - Česká televize bude na zpravodajské stanici ČT24 vysílat od pátku 5. do neděle 7. prosince přímým přenosem celé jednání 19. Kongresu ODS. V mimořádném vysílání nebudou chybět diskuse a analýzy s politology a komentátory či retrospektiva dosavadních kongresů ODS.

Zpravodajským maratonem, jenž začne v pátek 5. prosince přesně v poledne, diváky provede osvědčený tým moderátorů a redaktorů. Ze studia na Kavčích horách budou moderovat Václav Moravec a Daniela Drtinová, z místa jednání v hotelu Clarion v Praze živě vstoupí do vysílání Jakub Železný, Alice Schinabeková, Martina Lustigová, Daniel Takáč, Olga Málková a Jan Šenkýř.

Mezi hosty mimořádného vysílání se objeví např. Petr Nováček, Jiří Kubík, Renata Kalenská, Vladimír Just nebo Erik Tabery. O aktuální situaci na Kongresu ODS bude informovat i hlavní zpravodajská relace ČT Události.

Otázky Václava Moravce v neděli 7. 12., tematicky zaměřené také na Kongres ODS, budou navíc mimořádně vysílány na obou programech ČT1 a ČT24 od 12:00 do 14:00 hodin, tedy po celou dobu trvání pořadu.