Novým šéfredaktorem serveru Radio TV se stal Martin Šinkovský

Praha - Novým šéfredaktorem serveru zaměřeného na rozhlasové stanice a televize RadioTV se stal Martin Šinkovský. Ve funkci vystřídal Juraje Koiše, který od Nového roku vede státní informační web k nastupujícímu digitálnímu TV vysílání Digitalne.tv.

Pod Koišovým vedením se během loňského roku připravovaly změny na RadioTV, které se projeví v prvním čtvrtletí letošního roku. Koiš přitom bude zároveň i nadále působit jako konzultant a bude se dále podílet na nastávajících změnách serveru, který provozuje společnost Limedia. 

„Věřím, že se mi i ve spolupráci s Koišem a novým vedením Limedia podaří uskutečnit záměry, které si jsme si stanovili. Od nového roku jsme posílili průběžné zpravodajství a aktuality. Postupně budeme tento servis rozšiřovat a vše bude zakomponováno v novém designu,“ uvedl Šinkovský k serveru, který Novým rokem vstoupil do osmého roku své existence. 

Server RadioTV podle posledních aktuálních výsledků měření návštěvnosti NetMonitor navštívilo v listopadu 77 597 unikátních návštěvníků měsíčně, o měsíc dříve to bylo 88 051 lidí.