ČT24 na iPhonu: S novou verzí v obraze každým okamžikem

Praha - Aplikace ČT24 pro iPhony je dostupná v nové verzi. Nabízí modernější design, kompletně nové grafické zpracování a interaktivní prvky. Třetí generace přináší zásadní modernizaci a jako novinku informační službu. Na mimořádné události uživatele okamžitě upozorní tzv. push notifikace. Nová verze aplikace zařadí ČT24 v této oblasti mezi světové zpravodajské jedničky.

„Na základě dosavadních zkušeností a ohlasů samotných uživatelů jsme vytvořili už třetí verzi aplikace ČT24 pro iPhony tak, aby byla maximálně uživatelsky přívětivá. Zlepšuje se čitelnost obsahu, lidé mají možnost listovat tahem po displeji z jednoho článku na druhý nebo aktualizovat obsah potáhnutím po displeji,“ říká výkonný ředitel Nových médií České televize Milan Fridrich. „Samozřejmostí je rozšíření interaktivních služeb, sdílení obsahu na Twitteru nebo Facebooku a posílání článků pomocí SMS a e-mailu,“ dodává.

Milan Fridrich, výkonný ředitel nových médií ČT:

„Nová třetí verze dostává ČT24 v iPhonech z grafického i technologického hlediska na světovou úroveň. Pokud by byl k dispozici silnější datový tok, stane se takto vybavený chytrý telefon silným konkurentem i televizního vysílání.“

Uživatelé nové verze aplikace ČT24 pro iPhony jistě uvítají také rozšířené možnosti personalizace. Každý si může seřadit kategorie zpravodajství dle vlastních preferencí a přizpůsobit si tak celou aplikaci sám sobě na míru.

Úplnou novinkou je informační služba. I bez momentálně spuštěné aplikace se její uživatelé dozvědí o všech významných událostech okamžitě po vydání zprávy, a to prostřednictvím tzv. push notifikace, tedy zvláštní textové zprávy doručené přímo na konkrétní iPhone. ČT24 bude tuto funkci, kterou lze samozřejmě volitelně aktivovat či deaktivovat, využívat pro upozornění na nejžhavější zprávy, na mimořádná vysílání ČT24 a exkluzivní hosty k aktuálním událostem.

Zpravodajství ČT24 patří na iPhonech mezi nejpopulárnější informační služby v České republice. Aplikace v nové verzi chce tuto pozici upevnit. Appstore ji už nabízí ke stažení nebo jako aktualizaci již instalované aplikace. Novou verzi aplikace ČT24 vyvinula Česká televize s firmou Inmite.

ČT24 na iPhonu
Zdroj: ČT24