Vojtěch Bernatský – muž mnoha profesí

Praha - Loňský vítěz ceny TýTý mezi sportovními moderátory se na svoji obhajobu připravuje svědomitě. Vedle moderování Branek, bodů, vteřin, kde se stal rekordmanem v počtu odvysílaných relací (provázel diváky už více než 3500krát), zvládne během dne i několik dalších profesí. Nahlédněte do jeho pracovního dne na Kavčích horách a poznáte, že umí brát život s nadsázkou. Hlasovat pro něj v anketě Týtý můžete zde.

„Práci v televizi mám moc rád, je to splnění mého klukovského snu. Líbí se mi hlavně ta neuvěřitelná pestrost, která mi umožňuje kontakty s různými zajímavými lidmi,“ prozradil moderátor. Posuďte sami…

Vojtěch Bernatský pracuje v redakci sportu ČT od roku 1995. Kromě zmíněného prvenství jako jediný také hned sedmkrát za sebou provázel televizní diváky v olympijském studiu ČT. Když už jsme u rekordů, tak Vojta společně s kolegou Petrem Svěceným čtyři roky moderoval zábavný pořad Svět rekordů a kuriozit, stejně jako prázdninový cestovatelský magazín Výletníci. Byl také průvodcem pořadu Devatero řemesel.