Monty Python udělají absolutně cokoli, i nadabují mimozemšťany

Los Angeles - Dobrá zpráva pro všechny fanoušky legendární britské komediální skupiny Monty Python: její zbylí členové se sejdou v novém filmu - frašce ve sci-fi žánru. Snímek ale bude z větší části animovaný a z Monty Pythonů se tak objeví jen jejich hlasy.

Film Absolutely Anything nebude snímkem Monty Pythonů jako takovým, ale sejdou se v něm klíčoví členové skupiny John Cleese, Michael Palin a Terry Gillian, uvedl další z „Pythonů“ Terry Jones, který bude film režírovat. Jones spolurežíroval s Gillianem v roce 1974 film Monty Python a Svatý Grál, a v jeho režii byl i Život Briana a Monty Pythonův smysl života.

„Není to film Monty Pythonů, ale rozhodně bude mít jejich vnímání.“ /Terry Jones pro list Variety/ 

Jeho kolegové propůjčí hlasy klíčovým členům skupiny mimozemšťanů. Hlas do filmu, který bude kombinovat animaci a živé akce, propůjčí mimo jiné americký komik Robin Williams, připadne mu role mluvícího psa. Producenti se ještě k projektu snaží přilákat dalšího přeživšího člena Monty Pythonů Erika Idleho.

Monty Python v roce 1969
Zdroj: ČT24/Wikipedia

Scénář filmu Absolutely Anything napsal Terry Jones s Gavinem Scottem během posledních dvou desetiletí a jde prý o „klasickou frašku“. Natáčení má začít v Británii během nadcházejících měsíců.