Kate a William odjeli na líbánky

Londýn – Královští novomanželé, vévoda a vévodkyně z Cambridge, odjeli v pondělí na líbánky. Po deseti dnech od svatby potvrdil odjezd páru na svatební cestu princův sekretariát. Kam pár odjel, je z bezpečnostních důvodů utajováno. Dříve se vynořily informace, že by Kate a William měli líbánky strávit na Seychelách, kde si pronajali ostrov.

Původně se očekávalo, že vévoda a vévodkyně z Cambridge odjedou na svatební cestu hned po svatbě, která se konala v pátek 29. dubna. Následující víkend si ale pár užil v soukromí ve Velké Británii a princ William se hned poté vrátil do práce a vévodkyně se stala ženou v domácnosti.

Včera byl pár viděn, jak odjíždí ze svého domu na ostrově Anglesey s velkým množstvím zavazadel. Spekulace tisku o odjezdu na líbánky královský palác následně potvrdil.

William si vzal u své jednotky 14denní dovolenou, Clarence House ovšem odmítl oznámit, zda bude pár celou tuto dobu na líbánkách. „Nebudeme potvrzovat ani komentovat místo, kam pár odjel na svou soukromou dovolenou. Můžeme jen potvrdit, že skutečně odjeli. Vévoda a vévodkyně žádají, aby bylo po dobu líbánek respektováno jejich soukromí.“