TÉMA

Loučka

Policie obvinila muže z čtyřnásobné vraždy v Loučce na Vsetínsku

Kriminalisté obvinili z čtyřnásobné vraždy jednatřicetiletého muže ze Vsetínska. Muž podle nich koncem dubna ve svém domě v Loučce na Vsetínsku usmrtil svou dvaatřicetiletou ženu a jejich tři malé děti ve věku do pěti let. Poté podle zjištění policie nožem pořezal i sebe a nakonec způsobil výbuch rodinného domu. Informovala o tom krajská policejní mluvčí Simona Kyšnerová. Muži hrozí 15 až 20 let vězení, případně výjimečný trest.
15. 6. 2022|

Po výbuchu na Vsetínsku policie našla čtyři mrtvé, případ předběžně kvalifikovala jako vraždu

V sutinách domu v Loučce na Vsetínsku našla policie po nedělním výbuchu čtyři mrtvé lidi –⁠ ženu a tři děti. Případ předběžně kvalifikovala jako vraždu, nyní čeká na výsledky pitvy.
25. 4. 2022Aktualizováno25. 4. 2022, 11:28|

Po výbuchu v Loučce na Vsetínsku se zranil muž, policie vyšetřuje násilný trestný čin

Jedenatřicetiletý muž se vážně zranilv neděli ráno  při výbuchu rodinného domu v Loučce u Valašského Meziříčí na Vsetínsku. Záchranáři ho vrtulníkem přepravili do ostravské nemocnice. Podle hasičů se zbortila střecha, pátrací týmy prohledávají sutiny a hledají případné další osoby. Na místě zasahuje osm jednotek hasičů a také těžká technika.  Kriminalisté případ vyšetřují jako násilný trestný čin.
24. 4. 2022Aktualizováno24. 4. 2022, 18:24|