Ve slovenské loterii LOTO se dají vyhrát stovky milionů

Bratislava - Štědrý den může být na Slovensku letos opravdu štědrý. Přesně 24. prosince se totiž dá vyhrát ve slovenské loterii LOTO rekordní jackpot. Ten za několik měsíců narostl až do výše víc než 300 milionů slovenských korun, což je víc než 260 milionů českých korun.

Už několik měsíců jackpot nepadl, vyšplhal se proto na rekordní částku. Slovenské LOTO je obdobou české Sportky, i zde stačí uhádnout šest losovaných čísel a výhra může být vaše.

Na podacích místech po celém Slovensku zaznamenali zvýšený zájem o sázení. Své štěstí zkoušejí i lidé ze zahraničí. Především na hranicích s Maďarskem, Polskem nebo Českem cizinci podávají své tipy na šest čísel, které jim mohou přinést vysněné miliony. Sázet se dá i přes internet.

Jediné, na co je třeba pamatovat, je to, že podávání sázek je ukončeno zítra ve tři čtvrtě na šest večer. Pak vylosují v Bratislavě čísla, televize pak záznam losování odvysílá po večerních zprávách. Pokud ani zítra nikdo netrefí výherní čísla, jackpot opět vzroste a další losování proběhne v neděli.

Vydáno pod