Startuje Prima Love - budete ji milovat?

Praha – Televize Prima dnes představila svůj třetí plnohodnotný kanál Prima Love, který cílí zejména pro mladé ženy ve věku 15–44 let, které se rády baví a užívají si života. Startuje 8. března a bude vysílat denně od 6 do 24 hodin. Kromě odpoledních telenovel slibuje i klasické seriály, hudební a lifestylové pořady či večerní filmy. Kanál bude dostupný přes satelit i zemské digitální vysílání v multiplexu 3.

„Vkládáme do kanálu velká očekávání, stejně jako naši klienti a reklamní agentury,“ uvedl programový ředitel Primy Jan Rubeš s tím, že nový kanál nebude jen o vztazích, nebude jen romantický a nebude jen čistě ženským kanálem. Naopak očekává, že si jej najde i širší skupina mladých diváků, podobně jako protipól Prima Cool je sice spíš zaměřena na mladé muže, ale sledují jej i ženy.

Kanál je podle Primy postaven na principu holčičího klubu. „Vše, co se bude v televizi odehrávat, bude mezi námi děvčaty. Naše divačka už nikdy nebude sama doma. Skupina žen ve věku 15 až 44 let doplňuje naše portfolio, abychom divákům a zákazníkům nabídli rovnovážný obsah i zásah,“ uvedla marketingová ředitelka Primy Denisa Schulzová.

Prima Love:

  • Láska
  • Osudy
  • Vztahy
  • Emoce

Ranní vysílání od 6 do 8 hodin bude patřit regionálnímu vysílání, které je povinné vzhledem k získané licenci od Rady pro rozhlasové a televizní vysílání. Blok Odpoledního kafíčka bude zaměřen relaxačně a nabídne dvě telenovely – zpočátku Pravou tvář vášně a seriál V náručí ďábla. V dalším bloku Aperitiv Prima nabídne hudební magazín Glee známý z kanálu Cool že seriál Seznam Ex o květinářce, která si musí do roka vybrat podle věštby kartářky jednoho ze dvou svých bývalých partnerů, aby nezůstala na věky na ocet. V hlavním vysílacím čase bude Love lákat diváky na seriály, například Ošklivka Betty, Ally McBealová, Džungle rtěnek či Zoufalé manželky.