Web ČT nabízí nové speciály

Praha - Česká televize rozšiřuje plejádu tematicky zaměřených webů. V posledních týdnech vznikly stránky k premiérovému seriálu Znamení koně, cyklu 20 filmových sezón i k pořadu Komici na jedničku. Významným rozšířením prošel web celosvětově úspěšného Dne D. Novinkou jsou také  stránky soutěžního pořadu Vysoká hra. Její speciální web nabízí i on-line flashovou hru, jejímž prostřednictvím se diváci mohou probojovat až do vysílání.

„Sedm oblastí, sedm otázek, sedm sázek na správnou odpověď a výhra je vaše!“ Tato charakteristika popisuje nejen televizní vysílání populární vědomostní soutěže Vysoká hra, ale i její internetovou verzi. Každý si může vyzkoušet, jaké to je, odpovídat na záludné otázky z nejrůznějších tematických oblastí a sázet na své vědomosti virtuální milion korun. Na nejlepší hráče on-line Vysoké hry navíc čeká šance zahrát si o reálný milion přímo v televizním studiu s moderátorem Petrem Šiškou.

Webový speciál Vysoké hry samozřejmě skýtá i další rubriky – mimo jiné nabízí kompletní přehled soutěžních pravidel, představuje moderátora i tvůrce, přináší fotogalerii a pohledy do zákulisí pořadu, videoarchiv, prostor pro diskusi.

Tým ČT Nová média současně připravuje novinky pro „chytré“ mobilní telefony. Již brzy bude k dispozici ke stažení významná aktualizace aplikace ČT24 pro iPhone, během několika dnů bude publikována i zcela nová aplikace ČT4 pro iPhone a na přelomu února a března se aplikace ČT24 dočkají také uživatelé mobilů s operačním systémem Google Android.

Web pořadu Den D
Zdroj: ČT24/Ceskatelevize.cz