Klip týdne: Hospodská seance ve stylu Hentai Corporation

Pilotní singl u příležitosti vydání nového alba Intracellular Pets vydala tento týden pražská formace Hentai Corporation. Nese název Synthetic Limits (of Blossoming Omnipotence) a celý se odehrává v hospodě čtvrté cenové kategorie.

Na dačickém rockfestu si už možná nezahrají, zato pražský Palác Akropolis se tento pátek otřásl v základech. Kontroverzní banda muzikantů, jejichž kauza ze zmíněného festivalu, kde došlo i na pěstní souboj, bavila v létě pár týdnů sociální sítě, tam totiž křtila novou desku Intracellular Pets. Ta vyšla 27. října u vydavatelství Bigg Boss.

Druhé studiové album spatřilo světlo světa čtyři roky po debutu, jehož brutální název si snad nepamatují ani členové samotní. K dostání je jako klasické CD či vinyl a poslechnout si jej můžete i na Bandzone nebo Spotify. 

Jelikož se klukům nechtěly vymýšlet nějaké velké akce, udělali to, co jim jde podle jejich vlastních slov nejlépe – natočili klip z celodenní „chlastačky“ na Kladně. Kulisou je tedy typická „česká zaplivaná čtyřka“, zvětralá piva a přetékající popelníky.  Ale celý je to prý o hledání Boha. No a proč ne? Každý, kdo tuhle partu zná, tak ví, že to nejsou zrovna uhlazení kravaťáci. Jejich koncerty jsou vždycky jedna velká jízda, kde lítají sprostá slova vzduchem (a někdy nejen ta) a alkohol teče proudem. 

Pokud byste si chtěli tyhle provokatéry užít naživo, máte možnost.  Spolu s novou deskou odstartovali Hentai Corporation i tour, při které zavítají do desítky měst včetně Třebíče, Děčína, Uherského Hradiště či Jablonce nad Nisou a zakončí ji 18. listopadu v Jihlavě.
Pa, Franz Kapka (a nemusí být nutně alkoholu).

Hentai Corporation je česká hudební skupina z Prahy založená roku 2005, která sama sebe řadí mezi styly thrash metal a rock 'n' roll. Kapela vyniká osobitými a živelnými vystoupeními, neotřelými instrumentálními linkami a vokálem Radka Škarohlída. Během koncertů se často strefují do populárních postav českého šoubyznysu, často říkají nahlas svůj názor. Známý je např. pokřik „Jando, ty stará kurvo“.

Členové:
Radek Škarohlíd – zpěv
Petr Škarohlíd – kytara, vokály
Zdeněk Šťáva – bicí
František Koucký – klávesy
Matouš „Durex“ Duraj – baskytara

Zdroj: Wikipedia

Hentai Corporation
Zdroj: ČT24/Hentai Corporation/Roman Černý