V EBEL lize chceme triumf, vzkazuje trenér orlí letky Stloukal

Znojmo - Hokejisté Znojma si i ve své druhé sezóně v mezinárodní soutěži EBEL zahrají play-off. Účast si zajistili už dvě kola před koncem nadstavbové části, ve které dokázali zvítězit hned v sedmi z devíti zatím odehraných utkání. Naposledy Orli porazili Buldoky z Dornbirnu 6:2.

V zápase s nováčkem z Dornbirnu už mohli Orli v klidu ladit formu pro play-off. Uvolněnost byla znát, a i přes nepříliš pohledný herní projev Znojmo pohodlně zvítězilo 6:2. Proti Buldokům tak v letošní sezóně udrželi hokejisté Znojma neporazitelnost. Doma se Orli znovu představí až v play-off, pro které mají ty nejvyšší ambice. „My samozřejmě chceme celou soutěž vyhrát, to je cíl můj i hráčů,“ netajil se vysněnou metou trenér orlí letky Stloukal.

Rozhovor s trenérem Martinem Stloukalem (zdroj: ČT24)

V Erstebank lize si protivníka netradičně mohou vybrat samy týmy z prvních tří míst po základní části. Znojmo tak zatím na jméno svého soupeře čeká. „Mně osobně je jedno, koho dostaneme, protože s každým týmem se musíme poprat o vítězství,“ neprozradil jméno vysněného soupeře Marek Uram.

Rozhovor s Markem Uramem (zdroj: ČT24)

Už v neděli 24. 2. tak Orli k prvnímu čtvrtfinálovému utkání nastoupí na ledě protivníka, který si je v pátek vybere. Do domácí arény se pak Znojmo vrátí k úterní odvetě.