Přípravy vrcholí, do začátku vysílání zbývá pár hodin

Přípravy na vysílání a doprovodný program ze scény ČT na hudebním festivalu Colours of Ostrava vrcholí. Do začátku zbývá už jen pár hodin. Scéna ČT nabídne nejen hudbu, ale i debaty s tvůrci zpravodajských, hudebních a publicistických pořadů, workshopy nebo speciální projekce. Z osobitého prostředí Velkého světa techniky bude v průběhu festivalu Česká televize vysílat pořady jako Události v regionech, Studio 6, Interview ČT24, Dobré ráno, Objektiv, Hyde Park Civilizace či Události v kultuře.

Kromě živě vysílaných pořadů, debat a workshopů, pro vás budeme natáčet hudební pořady. Zaznamenáme jeden den na Radegast Czech stage a připravíme další díl pořadu Kombo pro podzimní vysílání.

V rámci seriálového maratonu mohou návštěvníci scény ČT zhlédnout seriál Čtvrtá hvězda. Všech jeho dvanáct dílů totiž promítneme v kuse už ve čtvrtek,“ říká vedoucí komunikace České televize Alžběta Plívová a dodává: „Na hlavním pódiu pak čeká na návštěvníky také jedno malé televizní překvapení, které by je mělo provázet celým festivalem.“

A jak probíhal přípravný den? Podívejte se na fotogalerii, kterou budeme průběžně doplňovat.