AVÍZO: Vánoční zdobení a jarmark v Líšnici

V Líšnici se v neděli 16. prosince od 15 hodin koná před hasičskou zbrojnicí Vánoční zdobení a jarmark. Přijďte se pozdravit se svými sousedy a popřát si klidné svátky. Přineste z domova jednu vlastní vánoční ozdobu a pověste ji na společný vánoční strom. Zazpívejte si, vyberte si z bohatého občerstvení, lidových řemesel a vánočních výrobků dětí z naší školy. Užijte si vánoční atmosféru spolu s lidmi, kteří žijí kolem vás a rozsviťte s námi líšnický stromeček.

Program:

Od 15 hodin budeme zdobit vánoční líšnický strom – pro každého souseda se najde místo, kam může pověsit svou vánoční ozdobu, dáme si špekáčky, klobásky, medovník, svařené víno nebo horkou čokoládu. Letos poprvé ochutnáme speciální vánoční pivo. Projdeme si vánoční řemeslný jarmark s tradičními i méně tradičními výrobky a vánočními dekoracemi od dětí z naší školy i školky.

V 16:00 zazpívá sbor Libuše z Libuše. Od 17 hodin si poslechneme koledy v podání kapely F. A. K., zazpíváme si s nimi a společně rozsvítíme náš vánoční strom u kterého nás na konec čeká malé překvapení …

Miloš Navrátil