TÉMA

Ladislav Ondřich

Rozhovory se senátními kandidáty: obvod České Budějovice (Ladislav Ondřich)

ČT24 připravila rozhovory s kandidáty do Senátu, kteří postoupili do druhého kola, a kteří tak mají reálnou šanci stát se zákonodárci v horní komoře parlamentu. Ve volebním obvodu České Budějovice postoupil českobudějovický radní Zbyněk Sýkora (ODS), který se utká s bývalým vojenským pilotem Ladislavem Ondřichem (nestraník za ANO). Prostor ve vysílání dostali každý zvlášť.
před 14 h hodinami|

Rozhovory se senátními kandidáty: obvod České Budějovice (Zbyněk Sýkora)

ČT24 připravila rozhovory s kandidáty do Senátu, kteří postoupili do druhého kola, a kteří tak mají reálnou šanci stát se zákonodárci v horní komoře parlamentu. Ve volebním obvodu České Budějovice se utká Zbyněk Sýkora (ODS) s Ladislavem Ondřichem (za ANO). Prostor ve vysílání dostali každý zvlášť.
23. 9. 2024|

Do druhého kola v Českých Budějovicích postupuje Sýkora z ODS a Ondřich za ANO

Do druhého kola senátních voleb v obvodu České Budějovice postoupil českobudějovický radní Zbyněk Sýkora (ODS). Za týden se utká s bývalým vojenským pilotem Ladislavem Ondřichem (za ANO). Sýkora získal 39,84 procenta hlasů, druhý Ondřich má 21,88 procenta hlasů. Dosavadní senátor Ladislav Faktor (nezávislý) letos nekandidoval. Voleb se zúčastnilo 35,09 procenta voličů, o hlasy usilovalo šest kandidátů.
21. 9. 2024Aktualizováno21. 9. 2024, 21:35|