TÉMA

Duy Anh Tran

Ubal a zmiz, radí česká gangsterská komedie. Odkazuje k filmům Guye Ritchieho

Režisér a scenárista Adam Hobzik dotočil svůj celovečerní debut s názvem Ubal a zmiz. Černá komedie se inspiruje stylem britských gangsterek, odehrává se ale v Praze. V příběhu odehrávajícím se během jedné noci hrají například Matouš Ruml, Marek Lambora nebo Karel Dobrý.
26. 10. 2020|

Když se Mádl, penzista a Vietnamec sejdou Na střeše, vznikne film, kde se lidé navzájem potřebují

Nerudný penzista a ilegální vietnamský přistěhovalec – dva ztracenci, kteří se neplánovaně našli díky druhému celovečernímu filmu Jiřího Mádla Na střeše. Dojemný i humorný příběh podle jeho scénáře promítají kina od 7. února. V hlavních rolích s Aloisem Švehlíkem a nehereckým objevem Lukasem Duy Anh Tranem.
7. 2. 2019|

I'm a Pirate. Poslechněte si píseň k filmu Jiřího Mádla Na střeše

Ve čtvrtek 7. února se do kin dostane nový film podle scénáře a v režii Jiřího Mádla. Na střeše, jak zní název tragikomedie, se s Mádlem sešel také skladatel René Rypar, jehož hudba příběh provází. Spolu s Mádlem je autorem i hlavní písničky s názvem Pirate. Poslechněte si ji.
5. 2. 2019|

Filmová upoutávka týdne: Na pár dní, bereš? Jiří Mádl odkrývá svůj film Na střeše

Za měsíc začnou česká kina promítat nový film podle scénáře a v režii Jiřího Mádla. Snímek Na střeše je příběhem o nečekaném setkání stárnoucího muže a mladého Vietnamce na útěku. Novinku s předstihem představuje trailer.
6. 1. 2019|