Módní televize Fashion TV získala licenci pro kabelové vysílání

Praha - Česká společnost Carolinas corporation získala od Rady pro rozhlasové a televizní vysílání licenci na 12 let pro vysílání módní televize Fashion TV v kabelových sítích v ČR. Stanice bude nabízet zejména programy z oblasti módy, beauty a životního stylu.

Fashion TV o přípravách na vysílání v ČR a také na Slovensku informovala loni na podzim. Podle tehdejších informací bude stanice nabízet programy z oblasti módy, beauty a životního stylu. Přibližně 70 procent vysílání mají tvořit převzaté mezinárodní pořady a zhruba 30 procent připadá na vlastní produkci.

Fashion TV vysílá více než deset let

Stanice byla založena v roce 1997 podnikatelem Michelem Adamem a stala se v oblasti módy, beauty a životního stylu největším televizním kanálem, který vysílá celý týden 24 hodin denně. Má zastoupení ve více než 200 zemích na šesti kontinentech a pokrývá více než 340 milionů domácností. 

Předsedou představenstva Carolinas corporation je podle obchodního rejstříku Karel Vágner, který stál v posledních letech u zrodu několika nových médii, například ekonomického deníku E15. Členkou představenstva firmy je Zuzana Poláčková, pohybující se již mnoho let v oblasti produkce a módního průmyslu. Členkou představenstva je i Natália Mayerová, známá z předchozího působení v Elite Model Management.