Od večera zahynuli už tři lidé, dvě řidičky a motorkář

Ústí nad Labem/Kolín – Tři lidé už zahynuli v noci a během dne při dopravních nehodách. V noci na dnešek v Ústí nad Labem-Vaňově přišla o život po čelní srážce s nákladním autem devětačtyřicetiletá řidička favoritu. Smrtí jednatřicetileté řidičky skončil brzy odpoledne další čelní střet osobního a nákladního auta u Jestřábí Lhoty na Kolínsku. U Jindřichovic na Sokolovsku zahynul motocyklista, není však jasné, kdy. Kolemjedoucí řidič dnes náhodou našel u silnice jeho tělo.

Nehoda v ústecké čtvrti Vaňov se odehrála na státní silnici od Lovosic, po které přijížděla devětačtyřicetiletá řidička ve favoritu. Z dosud neznámého důvodu ztratila v zatáčce kontrolu nad svým vozidlem a vjela do protisměru přímo pod kola nákladního vozidla. Podle policejního mluvčího Vladimíra Junka byla žena na místě mrtvá.

Na Kolínsku se stala smrtelná nehoda na silnici vedoucí od průmyslové zóny k dálnici D11. Řidička malého renaultu vjela do protisměru, kde se srazila s nákladní tatrou. Silnice byla po nehodě asi dvě hodiny uzavřena.

Řidič motocyklu, který přišel o život na Sokolovsku, byl pohřešován již ve středu. Až dnes však bylo nalezeno jeho tělo. Osmatřicetiletý motorkář zřejmě nezvládl průjezd pravotočivou zatáčkou a vyletěl z vozovky.