Ewa Farna slaví narozeniny

Praha - Ewa Farna je mladá talentovaná popová zpěvačka, která se do širšího povědomí dostala svým hitem „Měls mě vůbec rád.“ Její stejnojmenná deska bodovala ve všech televizních i rádiových hitparádách a stala se nejprodávanějším debutem v kategorii „Objev roku Českého slavíka 2006.“ Sama Farna přiznává, že na svou velkou lásku teprve čeká, touto písničkou se však stala idolem mnoha mladých lidí.

Talentovaná zpěvačka toho za svoji kariéru stihla opravdu hodně. Doma na zdi ji visí platinová deska od Universal Music za prodej více než 20.000 nosičů. Může se také pyšnit titulem „Objev Ro(c)ku“ časopisu Rock & Pop, „Objev roku“ hudební televizní stanice Óčko nebo „Nejlepší zpěvačka“ v dětské anketě Jetix Awards.

Farna pochází ze Slezka. V současné době žije ve Vendryni, kde navštěvovala tamní základní školu s polským jazykem. Do světa showbussinesu se dostala díky producentovi Lešku Wronkovi, který ji vybral do polské televizní soutěže Šance na úspěch.

Farna je ojedinělou náctiletou umělkyní na české scéně populární hudby. Hudební kritici se domnívají, že disponuje obrovským talentem a pěveckým potenciálem, který je naprosto ojedinělý. Mezi její oblíbené hudební interprety patří americké zpěvačky Kelly Clarkson a Pink. Farna závodně lyžuje za tým Ski Beskyd Velká Rača.