AVÍZO: Českobrodský pohár

V Přistoupimi se v sobotu 18. 6. 2011 od 9:30 hraje fotbalový turnaj mladších přípravek v rámci Českobrodského poháru. Sejde se 7 kvalitních týmů nejen z nejbližšího okolí. Kluci se budou velmi snažit předvést všechny fígle a fotbalové parády, které se první roky ve fotbale naučili. „Pro kluky je to velká zkušenost zahrát si proti kvalitním soupeřů a předvést se před domácím publikem, zároveň i odměna a motivace do dalšího roku. Diváci si určitě také přijdou na své,“ říká hlavní organizátor a vedoucí přípravek Mirek Šindelář z fotbalového klubu SK Český Brod.

Kdy vlastně s fotbalem u kluků začínat? „My v Českém Brodě začínáme s dětmi ve věku 4 - 5 let, tzv. mini přípravka. Ta celý rok hraje turnaj mini přípravek, ten vyvrcholil závěrečným turnajem o víkendu v Běchovicích a naši kluci si vedli velmi dobře, účastnilo se ho 24 družstev a my obsadili 11 místo, velmi si cením remízy s Bohemians 1905 nebo s Viktorií Žižkov,“ dodává Mirek Šindelář.

Českobrodský pohár začíná již tuto sobotu, kdy se koná turnaj starších přípravek také v Přistoupimi od 9:30.

Na stadion v Českém Brodě se můžete přijít podívat 25. 6. od 8:15, hraje se turnaj starších žáků. „Turnaj bude velmi kvalitní, představí se tu Sadská, Velim, Kutná Hora a Kounice, budeme potřebovat silnou diváckou podporu, aby našim klukům pomohla v boji,“ říká Stanislav Lindauer, vedoucí týmu žáků v Českém Brodě.