TÉMA

Ozzy Osbourne

„Takhle jsem si konec nepředstavoval.“ Ozzy Osbourne zrušil turné, včetně koncertu v Česku

Ozzy Osbourne zrušil ze zdravotních důvodů své dlouho plánované a opakovaně odkládané turné po Evropě. Uvedl, že vystupování teď není fyzicky schopen, a naznačil, že možná už ani nikdy nebude. Jednou z jeho zastávek měla být i Praha.
1. 2. 2023|

V roce 2023 českým fanouškům zahrají Ozzy Osbourne či George Ezra. Kiss údajně naposled

Koncertní plány zvláště velkých hvězd jsou známy dlouho dopředu. Tajemstvím tedy nejsou některá jména, která se chystají zahrát naživo českým fanouškům v roce 2023. Většina už opakovaně. Koncert v Česku odehraje třeba Ozzy Osbourne, tentokrát spolu s kapelou Judas Priest, Avril Lavigne, George Ezra, blink-182 nebo hardrockeři Kiss.
2. 1. 2023|

Před 40 lety skončila výstava, která navždy změnila svět. Představila kouli, kostku a vizi konce civilizace

Roku 1982 ukousl Ozzy Osbourne hlavičku netopýrovi, ABBA vydala svůj poslední singl Under Attack a v Československu se v čele hitparád projížděl Poslední kovboj Michala Tučného. Na druhé straně planety, v nenápadném americkém městě Knoxville, se ale mezitím psaly dějiny.
31. 10. 2022|

O paroháči i Black Sabbath. Dokument připomíná Ronnieho Jamese Dia

Život heavymetalového zpěváka Ronnieho Jamese Dia připomene dokumentární film Dio: Dreamers Never Die. Jde o první snímek o tomto hudebníkovi, který autorizovali jeho dědicové. V kinech po celém světě se bude promítat pouze dva večery.
26. 9. 2022|

Ozzy Osbourne se léčí novou deskou. Vydal album Patient Number 9

Jedna z nejvýraznějších postav heavymetalové scény Ozzy Osbourne po dvou letech vydává novou studiovou desku. Pojmenoval ji Patient Number 9, tedy Pacient s číslem 9. S nadsázkou sobě vlastní si pohrává s tématem smrti. Ostatně tak jako v minulosti už mnohokrát.
14. 9. 2022|

Recenze: Nesmrtelný Ozzy se v Praze rozloučil se svými fanoušky

Po boku dalších velkých hvězd nejen hudebního nebe se v rámci celosvětové Farewell World Tour, ohlašované jako poslední, přijela do Prahy rozloučit jedna z největších metalových ikon – Ozzy Osbourne. Akce byla vyvrcholením Prague Rocks 2018 v pražských Letňanech. Koncert slavné legendy si i přes nepřízeň počasí nenechalo ujít na pětatřicet tisíc fanoušků.
14. 6. 2018|

Poslední tour Ozzyho Osbourna: Nestárnoucí legenda zavítá do Letňan. Přiveze s sebou i Johnnyho Deppa

Světovým koncertním turné Farewell World Tour, které začalo na jaře v Mexiku a končit by mělo v roce 2020, oslaví nestárnoucí rocková legenda Ozzy Osbourne půlstoletí na hudební scéně. Představí se 13. června i českému publiku v pražských Letňanech.
10. 6. 2018|