Paní Hefnerová se nekoná - bude potrestána samolepkou

Los Angeles – Přelepkou „Nevěsta na útěku“ bude zakryta fotografie Crystal Harrisové na titulní straně červencového čísla časopisu Playboy. V sobotu se totiž měla provdat za zakladatele Playboye, pětaosmdesátiletého Hugha Hefnera, a pár dní před velkolepou svatbou oznámila, že změnila názor. Obřad byl zrušen.

Nové číslo Playboye se na stáncích objeví v pátek. Pětadvacetiletá modelka je v něm nazvána Paní Crystal Hefnerovou. Aby Hefner na poslední chvíli uvedl situaci na pravou míru, rozhodl se časopis vybavit velkou červenou nálepkou s nápisem Nevěsta na útěku v tomto čísle! která zakrývá velkou část dolní poloviny těla Harrisové. Ta je na obálce vyfocena v Hefnerově charakteristické námořnické čepici a s dýmkou v ruce.

„Nedávné události si žádají zvláštní přelepku na červencové obálce. Najdete ji na novinových stáncích,“ uvedl Hefner na Twitteru. Podle mluvčí časopisu budou červenou nálepkou opatřeny jen časopisy, které se objeví na stáncích. Předplatitelům byly totiž výtisky již rozeslány.

Důvod zrušení svatby, jíž se mělo ve vile Playboye v Los Angeles zúčastnit na 300 hostů, není přesně známý. Podle některých zdrojů chtěla blonďatá kráska dostávat větší týdenní kapesné a věnovat se kariéře v hudebním průmyslu. Harrisová se s Hefnerem seznámila na halloweenském večírku, který pořádal v roce 2008. Po několika týdnech se nastěhovala k němu do vily. V prosinci 2009 se jí dostalo titulu Playmate. Pro Hefnera to měla být třetí svatba. Jeho druhá manželka, někdejší playmate Kimberley Conradová a její matka byly podle Hefnerova vyjádření mezi jeho nejbližšími přáteli, kteří mu v posledních dnech poskytovali útěchu.

Crystal Harrisová na obálce Playboye
Zdroj: ČT24/dailymail.co.uk