Při nehodě na Karlovarsku zemřeli čtyři lidé, tři jsou zraněni

Nejdek (Karlovarsko) - Již čtyři mrtvé a tři těžce zraněné si vyžádala noční dopravní nehoda jednoho vozu v Nejdku na Karlovarsku. Osobní vůz Renault 19 vyjel zřejmě kvůli vysoké rychlosti ze silnice, kde narazil do stromu a převrátil se. V autě jelo sedm lidí. Tři zemřeli na místě, další žena dnes ráno v karlovarské nemocnici. Všichni byli z Nejdku.

V autě jelo sedm lidí ve věku od 10 do 39 let. Na místě zemřel řidič a dva chlapci ve věku 15 a 17 let. Dva zranění skončili na ARO, jeden je na operačním sále, devětatřicetiletá žena ráno zemřela. Další dva zranění jsou operováni na karlovarské chirurgii, jejich stav je vážný. 

Jedna z verzí hovoří o tom, že ve voze nejelo všech sedm osob, ale jednoho chlapce venčícího psa vůz srazil. Policie tuto verzi
nepotvrdila. "V autě cestovalo sedm osob. Řídil devětatřicetiletý muž z
Nejdku, který nezvládl řízení. Na rovném úseku nepřizpůsobil rychlost jízdy svým schopnostem, vyjel s vozem částečně vpravo mimo zvýšenou vozovku," řekla západočeská policejní mluvčí Martina Kohoutová. Vůz při návratu zpět na silnici dostal smyk, vjel do protisměru a narazil pravým bokem do stromu stojícího vlevo u silnice. 

Škoda na autě se předběžně odhaduje na šedesát tisíc korun.