AVÍZO: Plzeň ovládnou obří loutky

V rámci Historického víkendu, který se bude konat od 10. do 12. června v Plzni, se v historickém centru objeví také obří loutky. Návštěvníci je budou potkávat v ulicích a stanou se i součástí pátečního a sobotního večerního programu na náměstí Republiky. Jedná se o čtyřmetrové pohyblivé loutky, největší v ČR, které se navíc poprvé stanou součástí divadelního představení.

Společně s nimi přiveze agentura Art Prometheus pro pobavení Rudolfa II. i návštěvníků oblíbené akce složité hybostroje, které obdivovali i návštěvníci výstavy EXPO v Šanghaji.

V pestrém programu se mohou všichni těšit na šermíře, dobovou hudbu, interaktivní scénu se skupinou Tercie a mnoho dalšího. Odvážnější budou moci po celý víkend vyzkoušet skákací boty, děti pak v sobotu Pohádkovou cestu. Páteční koncert pro Rudolfa II. se ponese v rytmech Tam tam orchestra, sobotní večer pak završí ohňostroj. Celá sobota bude tradičně věnována strašidlům, přijďte i vy v kostýmu a budete si moci po registraci odnést unikátní pamětní placku, které je vydána pouze k této příležitosti.

Podrobný program akce je ke stažení na www.nadace700.cz

Přijeďte se do Plzně pobavit spolu s Rudolfem II.