TÉMA

Linkin Park

Kapela Linkin Park se ozvala staronovým singlem. Vzpomíná i na zesnulého Benningtona

Americká rocková kapela Linkin Park, která patří mezi nejprodávanější interprety 21. století, vydala staronový singl. Pochází ještě z dob nahrávání alba Meteora před dvaceti lety. Píseň s názvem Lost upomíná na začátky kapely i jejího zesnulého frontmana Chestera Benningtona. Linkin Park naposledy koncertovali před šesti lety.
13. 2. 2023|

Lenny novým albem vzpomíná na Linkin Park a další rock ze svých teenagerských časů

Zpěvačka Lenny vydává nové album. Novinka Heartbreak Culture je podle jejích slov rockovější než předchozí. Na jedné z písní se ostatně producentsky podepsal Mike Shinoda z Linkin Park. Držitelka šesti ocenění Anděl stojí za novou nahrávkou také autorsky. Nejen své poslední písně se chystá fanouškům představit naživo koncem listopadu na koncertě v pražském O2 universu.
2. 9. 2022|

Aby Praha nevypadala jako Moskva nebo Paříž. Město platí filmařům za to, že zůstane Prahou

Praha platí filmařům za to, že je ve snímcích prezentována jako Praha. Město na to založilo fond, z něhož financuje snímky, které mají zajištěnou širší distribuci v zahraničí a kde Praha hraje samu sebe. Město tím chce přitáhnout další turisty i filmaře a prezentovat se v zahraničí.
29. 9. 2019|

S traumaty a bez Linkin Park. Mike Shinoda koncertoval v Praze

V Praze v úterý koncertoval rapper Mike Shinoda. Do Česka přijel se sólovým albem i s hity své domovské kapely Linkin Park. Vyprodaným koncertem se také fanoušci rozloučili s jejím zpěvákem Chesterem Benningtonem, který zemřel před dvěma lety.
20. 3. 2019|