TÉMA

Sting

Sting vystoupí v Pardubicích, koncert bude jedinou zastávkou v Česku

Britský zpěvák, baskytarista a skladatel Sting vystoupí 19. července v Pardubicích se svou show nazvanou My Songs. Koncert začne ve 20:00 v multifunkční areně. Vyplývá to z údajů na Stingově webu a na stránkách prodejců vstupenek. Podle Stingova webu bude pardubický koncert jedinou akcí zpěváka v Česku, předcházet mu bude koncert ve Vídni.
5. 5. 2023|

V roce 2023 českým fanouškům zahrají Ozzy Osbourne či George Ezra. Kiss údajně naposled

Koncertní plány zvláště velkých hvězd jsou známy dlouho dopředu. Tajemstvím tedy nejsou některá jména, která se chystají zahrát naživo českým fanouškům v roce 2023. Většina už opakovaně. Koncert v Česku odehraje třeba Ozzy Osbourne, tentokrát spolu s kapelou Judas Priest, Avril Lavigne, George Ezra, blink-182 nebo hardrockeři Kiss.
2. 1. 2023|

Drahé Česko: Je živá hudba stále dostupná?

Sting nebo The Cure a další velká jména přijíždějí do České republiky. Některé koncerty byly přesunuty z předcházejících měsíců, ceny vstupenek tedy zůstaly stejné. Jak je to ale u nově ohlášených turné? Je možné ještě vyrazit na koncert za rozumnou cenu? Na dotazy diváků odpovídá Jakub Nový, předseda České hudební obce.
11. 11. 2022|

Vždycky The Bridge, říká Sting novou deskou

Osobní ztráta, odloučení i chaos a neklid ve společnosti a politice jsou tématy, k nimž se na své nové desce vyjadřuje hudebník Sting. Mnohonásobný držitel Grammy album s názvem The Bridge – Most – natočil během pandemie. Střídá na něm snad všechny žánry, jimiž ve své kariéře prošel.
24. 11. 2021|

Sting přijede do Brna, chce stihnout Poslední loď

Na českou premiéru svého muzikálu Poslední loď  se Sting kvůli jiným závazkům nedostal, nenechá si ale ujít podzimní reprízu. Do hlediště Městského divadla Brno usedne britský hudebník 13. září.
28. 8. 2020|

Hity nejsou relikvie. Sting si upravil My Songs

Britský zpěvák Sting se ohlíží za svojí více než čtyřicetiletou kariérou. Fanoušci mohou bilancovat s ním při poslechu výběrového alba, na němž shromáždil své nejznámější skladby v nových úpravách. Desku My Songs představuje i na stejnojmenném turné.
31. 5. 2019|

Stingova Poslední loď připlouvá do Brna. Autor se nakonec premiéry nezúčastní

Hity britského hudebníka Stinga zazní na jevišti Městského divadla v Brně. K muzikálu, který měl premiéru před pěti lety na Broadwayi, zpěváka inspirovalo jeho dětství na severu Anglie. Brněnská scéna uvede Poslední loď v režii Stanislava Moši a českém překladu Zuzany Čtveráčkové v české premiéře.
13. 2. 2019|

Sting a Shaggy si vyměnili telefonní čísla i hudbu

Ve studiu jsme hráli pingpongový zápas, popisuje Sting vznik svého nového alba. Britský zpěvák a kytarista si na něm po víc než čtyřiceti letech znovu zahrál reggae, kterému se naposledy věnoval ještě jako jako člen kapely The Police v sedmdesátých letech. Novinku nahrál společně s jamajským hudebníkem Shaggym.
22. 4. 2018|