TÉMA

Miroslav Vladyka

Vánoční pohádky na ČT vyzradí tajemství nové staré bambitky i „Krakonoše“ Švehlíka

O vánočních svátcích nadělí Česká televize divákům opět několik televizních premiér. Na Štědrý den uvidí pokračování Tajemství staré bambitky, novou pohádkou je také Krakonošovo tajemství vycházející z legendy o pánu hor. Ještě v závěru roku se v předpremiéře v iVysílání představí úvodní epizoda komediálního seriálu Dobré ráno, Brno! Nový rok pak v České televizi rozběhne v televizní premiéře životopisné drama Zátopek. Naopak derniéru čeká o letošních svátcích program ČT3.
2. 11. 2022|

Vetchý loupežníkem, Klus králem. Tajemství staré bambitky pokračuje v kinech

Po deseti letech pokračuje Tajemství staré bambitky. Vrací se Ondřej Vetchý coby loupežník nebo Tomáš Klus, který „povýšil“ na krále. Zatímco první pohádka vznikla pro Českou televizi, druhý příběh se odehrává nejprve na velkém plátně. Tajemství staré bambitky 2 mělo mít původně premiéru před Vánoci, pandemie ale uvedení do kin odsunulo na 10. února.
10. 2. 2022|

Tajemství staré bambitky prozradí až kina, poodhaluje ho ale první ukázka

Tajemství staré bambitky patří k divácky nejúspěšnějším pohádkám posledních let. Po deseti letech vzniká volné pokračování, v hlavních rolích se opět vrací Tomáš Klus či Ondřej Vetchý. Premiéra je plánována na 9. prosince do kin, v těchto dnech se práce na pohádce přesouvá ze střižny do postprodukce. Nový příběh poodkrývá první teaser.
11. 8. 2021|

Případy 1. oddělení pokračují novými skutečnými zločiny. Přibydou kriminalisté a excelové tabulky

Natáčí se nová řada Případů 1. oddělení, náměty epizod vycházejí opět ze skutečných zločinů a jedním ze scenáristů je bývalý kriminalista Josef Mareš. Pachatele se snaží odhalit divákům už známá mordparta. Také třetí série přiblíží nejen rozplétání případů, ale všímá si i vztahů mezi kriminalisty, jejichž práci mnohdy komplikují byrokratické nesmysly.
2. 7. 2021|

Tomáš Klus před Vánoci odkryje další Tajemství staré bambitky

Po deseti letech se pokračování dočká divácky úspěšná pohádka Tajemství staré bambitky. Příběh kdysi splnil písničkáři Tomáši Klusovi přání zahrát si prince, v novém pohádkovém dobrodružství se objeví jako král. Diváci se na Tajemství staré bambitky 2 mohou těšit 9. prosince tohoto roku v kinech. Tvůrci slibují opět klasickou pohádku s humorem a písničkami.
6. 4. 2021|

Z iVysílání: Dokumentární cykly a seriály nahlíží do lidí, krajiny, divů i záhad

Pokud byste si chtěli pustit všechna videa v iVysílání, potřebovali byste si na jejich sledování vyhradit 3918 dní. Zorientovat se v rozsáhlém videoarchivu pomůžou tipy webu ČT24. Tentokrát vybíráme dokumentární cykly a seriály, díky nimiž mohou diváci poznat blíže lidi, přírodu či památky.
7. 4. 2020|