TÉMA

Beata Hlavenková

Pátek bude na Colours of Ostrava patřit zpěvačce LP i světelné show dronů

Hvězdou druhého dne festivalu Colours of Ostrava byla americká rocková kapela The Killers. Návštěvníkům se představila i skotská rocková kapela Franz Ferdinand či indonéská metalová skupina Voice of Baceprot. Večerní déšť program neovlivnil, v areálu pršelo jen krátkou dobu. Vrcholem pátečního programu bude jedna z hlavních hvězd letošního ročníku, americká zpěvačka LP. Podle informací ČT do festivalu vstoupila investiční skupina Rockaway Capital Jakuba Havrlanta jako strategický investor.
15. 7. 2022Aktualizováno15. 7. 2022, 14:23|

Šestkrát tě potkám. Vladimír Mišík si získal ceny Anděl

S několikaměsíčním zpožděním vyhlásila Česká hudební akademie držitele cen Anděl za rok 2019. Z vítězů nejčastěji zaznělo jméno Vladimíra Mišíka, který sošek obdržel celkem šest. Mimo jiné pro sólového interpreta roku. Z titulu sólová interpretka se může těšit Beata Hlavenková. Více než jedno ocenění si z 29. ročníku odnáší také projekt Zvíře jménem Podzim.
20. 6. 2020Aktualizováno20. 6. 2020, 22:48|

K hudebním Andělům nejvíce vzhlíží Mišík, nominaci má in memoriam i Gott

Písničkář Vladimír Mišík se může těšit z nejvíce nominací na hudební ceny Anděl za rok 2019. Česká hudební akademie ho nominovala v šesti kategoriích. Na tři nominace pak dosáhla kapela Zvíře jménem Podzim. Mezi nominovanými se in memoriam objevilo i jméno Karla Gotta. Ocenění 29. ročníku budou oznámeni 31. března v přímém přenosu České televize.
22. 1. 2020|