TÉMA

Satalice

Při srážce autobusu a auta v pražských Satalicích se zranilo devět lidí

Při srážce autobusu a osobního auta v pražských Satalicích se v pondělí večer zranilo devět lidí. Tři lidé byli zraněni těžce. Pro jednoho z nich letěl na místo vrtulník, oznámila Monika Nováková, mluvčí středočeských záchranářů, kteří na místě zasahovali ve spolupráci s pražskou zdravotnickou záchrannou službou.
14. 3. 2022|

Dopravu v Česku komplikují kamiony. Nemají kde stát, je jich čím dál víc a způsobují nehody

Zatímco většinu dopravy utlumila pandemie, ta nákladní silniční naopak roste. Jen loni Ministerstvo dopravy zaznamenalo 45procentní nárůst. A trend pokračuje i letos. Přicházejí ale i problémy, včetně nehod typických pro nákladní auta a dodávky: tedy nárazů do stojících nebo pomalu jedoucích vozidel. U českých silnic také vrcholí sčítání aut.
5. 6. 2021|

Praha chce okruh na severovýchodě pod zemí. Konečné slovo bude mít stát

Pražské vedení chce, aby vnější okruh kolem města vedl mezi Březiněvsí a Satalicemi pod povrchem. Rada pošle své stanovisko Ředitelství silnic a dálnic. To bude mít konečné slovo, protože jde o státní investici. Silničáři zatím váhají nad třemi variantami.
29. 6. 2020|

Místo desítky jedenáctka. Dálnici D10 u Prahy uzavřela demolice mostu

Dálnice D10 je od Prahy až k Brandýsu nad Labem uzavřena. Objížďka vede po souběžné dálnici D11. Středočeští silničáři potřebují zbourat most, který spojuje Svémyslice a Zeleneč a vede nad dálnicí. Úplná uzavírka začala v sobotu po 20. hodině, skončit by měla v neděli v 10 hodin.
23. 3. 2019Aktualizováno23. 3. 2019, 20:40|