TÉMA

Jan Pachl

Nový seriál ČT se vrací k odloženým případům. Před promlčením je prošetří Krobot a Šoposká

On je detektiv ze staré školy, ona mladá, na první pohlední pohled nepřístupná vyšetřovatelka. Přesto musí najít společnou řeč, aby vyřešili odložené případy, než budou promlčeny. Herci Miroslav Krobot a Marika Šoposká se potkávají v kriminálním seriálu Oktopus. První ze třinácti dílů odvysílá Česká televize 28. srpna. V realitě takzvané pomníčky řeší skupina Tempus, zabývá se zejména nevyřešenými případy vražd a násilných úmrtí.
17. 8. 2023|

Česká televize na podzim uvede seriál s Krobotem, pokračování Osady i návrat StarDance

Česká televize odhalila podzimní program, který nabídne například seriál OKTOPUS s Miroslavem Krobotem v roli detektiva, nebo druhou řadu komediálního seriálu Osada. Známé osobnosti se utkají o titul královny či krále tanečního parketu ve dvanácté sezoně StarDance a Jiří Havelka v premiérovém dokumentárním cyklu odhalí, Jak se dělá dobrá škola. Z kin se na televizní obrazovky přesune Buko, Betlémské světlo nebo BANGER. a novinky představí také iVysílání.
26. 7. 2023Aktualizováno26. 7. 2023, 16:44|

Krobot a Šoposká točí krimiseriál, rozkrývají v něm odložené případy

Česká televize natáčí nový kriminální seriál. Pod názvem Oktopus se seriáloví kriminalisté vrací k odloženým případům. Kauzy, kterým hrozí promlčení, řeší Miroslav Krobot a Marika Šoposká. Diváci se mohou těšit na třináct na sobě nezávislých dílů.
6. 2. 2023|

Krobot a Šoposká řeší odložené případy. Pachl natáčí nový detektivní seriál

Režisér Jan Pachl natáčí pro Českou televizi novou detektivní sérii Oktopus. Po stopách dávno odložených případů se v ní vydává speciální policejní jednotka. V hlavních rolích se představí Miroslav Krobot a Marika Šoposká.
28. 8. 2022|

Pachl točí Volhu. Aby mohl řidič Československé televize vozit Gotta, udělá cokoliv, prozradil

Česká televize se ve čtyřdílné minisérii Volha, kterou natáčí Jan Pachl, vrátí do dob normalizace. Předlohou scénáře se stala kniha Karla Hynieho, který v televizi pracoval čtyřicet let jako producent a dramaturg. V chystané novince si zahrají Kryštof Hádek nebo Jiří Lábus.
25. 10. 2021|

Čermáka zase chytl Rapl. Vede neorganizovaný život a bojuje s organizovaným zločinem

Major Kuneš se stěhuje z Krušných hor do Ústí nad Labem, aby s celou původní partou odhalili síť organizovaného zločinu. Tým vyšetřovatelů v čele s „morousem s něžnou duší“ se na ČT1 vrátí v pondělí 7. ledna ve 20.05 hodin. V hlavní roli opět s Hynkem Čermákem.
3. 1. 2019|

Detektivka podle Marie Poledňákové. Do kin přichází Ten, kdo tě miloval

Rodinná komedie i duchařská detektivka – hned několik žánrů kombinuje režisér Jan Pachl ve své novince Ten, kdo tě miloval. Autor kriminálních filmů a seriálů, třeba Gangster Ka nebo Rapl, tentokrát natáčel podle literární předlohy Marie Poledňákové. Snímek, jehož koproducentem je Česká televize, právě vstupuje do českých kin.
8. 11. 2018|

„Vypadá to divně, ale není to tak.“ Podívejte se na trailer duchařské detektivky podle Poledňákové

Jako komediálně laděnou rodinnou detektivku s vánoční atmosférou popisují tvůrci nový filmový příběh, který vznikl podle knihy Marie Poledňákové. Na motivy jejího knižního příběhu scénář napsal a snímek natočil Jan Pachl. Trailer napovídá, že film Ten, kdo tě miloval pobaví humorem z neveselých věcí.
11. 9. 2018|