TÉMA

Jitka Rudolfová

Chytrá pohádka, která nedělá z dětí hlupáky, říká Viktor Preiss. Do kin vstoupil Hodinářův učeň

Do kin vstoupila nová česká pohádka Hodinářův učeň. Nabízí klasický příběh boje dobra a lásky se zlem, lakotou a podlostí. Ve snímku, který vznikl v koprodukci České televize, hrají Viktor Preiss, Jana Plodková, Jaroslav Plesl nebo Miroslav Krobot.
15. 8. 2019|

Za lásku se musí bojovat. Hodinářův učeň představuje upoutávku

Hodinářův učeň představuje první upoutávku. Očekávaná pohádka, ve které hrají Viktor Preiss, Jaroslav Plesl, Václav Neužil, Jana Plodková či Miroslav Krobot, bude mít premiéru už v polovině srpna. Na trailer se můžete podívat již nyní.
26. 5. 2019|

Čas na pohádku se blíží. Hodinářův učeň představuje první teaser

Dobro, zlo a láska nechybí v nové celovečerní pohádce Hodinářův učeň, kterou natočila Jitka Rudolfová. V kinech bude mít premiéru v polovině letošního srpna. Klasický, ale zároveň zábavný příběh s předstihem představuje divákům první teaser.
15. 4. 2019|

Přistupte blíže! Hodinářův učeň, zvířecí muž a siamská dvojčata vystupují v Lednici

Na nádvoří jízdárny v zámku Lednice přijelo o víkendu panoptikum. V cirkusových kulisách tu režisérka Jitka Rudolfová natáčela výpravnou pohádku Hodinářův učeň. Ve snímku, který vzniká v koprodukci České televize, si zahráli Jana Plodková, Václav Neužil nebo Viktor Preiss.
22. 10. 2018|

Všeho do času, pozná v nové pohádce Hodinářův učeň

Filmovou pohádku je stále ještě možné vyprávět bez prvoplánové podbízivosti a přeslazených klišé, věří režisérka a scenáristka Jitka Rudolfová. Takovým by měl být pohádkový příběh Hodinářův učeň, který od konce srpna natáčí na Panské skále u Kamenického Šenova. Do snímku v koprodukci České televize obsadila Viktora Preisse, Jaroslava Plesla či Miroslava Krobota.
6. 9. 2018Aktualizováno6. 9. 2018, 17:55|