Zaz netroškaří. V Česku stráví hned tři večery

Isabelle Geffroy alias Zaz bude následující dny v České republice plno. Už v neděli odstartuje sérii tří koncertů (dva v Praze a jeden v Ostravě) na podporu loni vydaného alba Paris. Pražské publikum ji 29. a 30. listopadu bude následovat do Fóra Karlín, 1. prosince zase zavítá do Ostrava Arény.

Zaz / Sur la route
Zdroj: Zaz

Někdo může namítnout, že koncert k rok staré desce „nemá smysl“, avšak zhruba před měsícem vydala zpěvačka nenápadně nové CD a DVD s názvem Sur la route – neboli Na cestě. Právě z něj pochází singl Si jamais j'oublie, k němuž Zaz natočila podobně laděný videoklip, v němž fanoušky nechává nahlédnout do jejího života plného koncertování, cestování a poznávání nových lidí.

Majitelka sytého hlasu je známá svou pódiovou živelností. Publikum utáhne nejen na bezchybný zpěv, ale právě na otevřenost, s jakou promlouvá (i když z papíru) s publikem v jeho mateřštině. Její charakter dokresluje i historka, podle níž si ve finanční nouzi stoupla na Montmartre, kde se svými muzikanty okouzlovala chodce pouličním vystoupením.

„Zaz si Česko vysloveně zamilovala a podle svých slov velmi se k nám těší,“ říkají promotéři.