Vlaky zastaví výluka na trati z Olomouce do Opavy

Olomouc - Mezi Olomoucí a Opavou zkomplikuje cestování vlakem v následujících dnech údržba úseku mezi stanicemi Hrubá Voda a Domašov nad Bystřicí na Olomoucku. Během výluky tam cestující budou přepravovat náhradní autobusy, informovala o tom mluvčí Českých drah Kateřina Šubová. Cestující musejí počítat s výlukou v mezidobí od pondělí 21. března do pátku 25. března a dále ve dnech 28. a 29. března, vždy v době od 7:50 do 17:50.

„Cestující z vlaků dotčených výlukou ze směru od Krnova jedoucí do stanice Hrubá Voda nebo dále směr Olomouc budou z Domašova nad Bystřicí přepraveni od končících vlaků náhradní dopravou do stanice Olomouc. Pro návrat do cílové stanice po Hrubou Vodu použijí vhodný pravidelný vlakový spoj,“ doplnila mluvčí.

V opačném směru lidé ze stanic po Hrubou Vodu jedoucí do Domašova nad Bystřicí nebo dále směr Opava budou moci použít pravidelný vlakový spoj do Olomouce, odkud je do Domašova dopraví náhradní autobusy.

Bližší informace o organizování dopravy při výluce se zájemci dozvědí na webu Českých drah nebo na telefonní lince 840 112 113.