TÉMA

Marta Dancingerová

Hvězdy letošní StarDance: Tančit bude herečka Vondráčková, spisovatel Hartl či paralympionik Ježek

Česká televize představila deset osobností, které si zatančí ve třináctém ročníku StarDance. Soutěžní show startuje na podzim. Králem či Královnou tanečního parketu se mohou stát herci Filip Blažek a Oskar Hes či herečky Marta Dancingerová, Jana Paulová a Lucie Vondráčková. Poslední jmenovaná se věnuje rovněž hudbě, stejně jako další soutěžící Ondřej Ruml. Desítku doplňují spisovatel a filmař Patrik Hartl, osminásobná mistryně světa v bojových sportech Martina Ptáčková, paralympijský cyklista Jiří Ježek a kuchařka a influencerka Chili Ta.
včera|

Ano je ano, nebo ne? Činoherní klub hledá konsent v sexu i u soudu

Mezi pravdou a lží je ještě docela velký prostor, ukazuje se ve hře Konsent, kterou v české premiéře uvádí pražský Činoherní klub. Tragikomedie od britské autorky Niny Raineové se odehrává v právnickém prostředí i poté, co účastníci soudu odloží talár. V hlavní roli právníků, které příběh postaví proti sobě v případě znásilnění, se představují Vojtěch Kotek a Ondřej Rychlý.
28. 3. 2023|

Záměna dětí pokračuje. Společné soužití Kukaček je složitější, než si myslely

Do vysílání České televize se vrací seriál Kukačky. Druhá řada pokračuje ve sledování osudu dvou rodin, které se musejí vyrovnat se záměnou dětí. Ukazuje se, že žádné řešení není jenom dobré a že rodiče pro své děti udělají cokoliv. První díl příběhu Holcových a Kadlecových nabídne ČT1 v pátek 20. ledna.
11. 1. 2023|

Kukačky se vrátí příští rok. Česká televize točí pokračování seriálu o záměně dětí

Do vysílání České televize se vrátí Kukačky. U diváků i kritiků úspěšný seriál sleduje osudy dvou rodin, které až po několika letech zjistí, že si z porodnice přivezly cizí dítě. První sérii loni sledovalo průměrně 1,7 milionu diváků. Druhá řada se právě točí.
20. 7. 2022|

Česká televize nasadila Kukačky, dramatický seriál o záměně dětí

Kadlecovi a Holcovi jsou šťastnými rodinami, jenže pak zjistí, že jejich děti ve skutečnosti nejsou jejich. Před lety totiž byli jejich potomci v porodnici vyměněni. Jak náročná situace zasáhne vztahy nejen v rodině, ale i v komunitě malého města, sleduje nový seriál Kukačky. První z celkem třinácti dílů odvysílá ČT1 8. ledna ve 20:10.
8. 1. 2021|